• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Verzenddozen 

Op zoek naar geschikte verzenddozen voor het versturen van uw producten? Wij hebben een breed aanbod aan verschillende verpakkingsdozen, voor een veilige en kwalitatief hoogwaardige verzending. Omdat we postdozen en verzenddozen al jarenlang grootschalig inkopen, leveren we eersteklas kwaliteit tegen scherpe tarieven. Bekijk ook onze verzendzakken of opvulmateriaal voor extra bescherming tijdens uw verzending. 

Alle soorten verzenddozen 

Het kiezen van de juiste dozen om uw producten in te verzenden kan lastig zijn. Vooral omdat aanbieders in de e-commerce (zoals u) veel verschillende producten aanbieden op een webshop. Bij ons vindt u altijd de gewenste postdozen in verschillende vormen, kleuren, mate van draagkracht en fragiliteit. Luxe postdozen of toch liever goedkope verzenddozen? Of nog niet helemaal zeker wat je nodig hebt voor je producten? 

Gepersonaliseerde verzenddozen op maat 

Soms is een saaie bruine of witte doos simpelweg niet stijlvol genoeg om je producten in te verzenden. Daarom is het mogelijk bij Hodi om alle soorten gekleurde verzenddozen te laten maken, zoals zwarte of blauwe verzenddozen. Ook voor aangepaste formaten, bedrukkingen en andere custom verzenddozen kunt u bij Hodi verpakkingsmaterialen uitkomst vinden. 

U kunt hier ook bedrukte dozen op maat laten maken met uw huisstijl en/of logo, om uw klanten een unieke ‘unboxing-ervaring’ te bieden. Daarnaast zal uw pakketje ook tijdens het transport de aandacht trekken met zijn opvallende uiterlijk, wat kan bijdragen aan merkbekendheid. Om uw gepersonaliseerde verzenddozen extra mooi te maken, bieden we ook verschillende soorten bedrukte tape. Hierop kunt u bijvoorbeeld uw logo en huisstijl verwerken, zodat zelfs de sluitingen van uw doos er goed uitzien en aansluiten bij uw merkidentiteit. 
Verpakkingen op maat zijn beschikbaar in verschillende vormen en met verschillende functionaliteiten, zoals: 

  • Amerikaanse vouwdozen 
  • Postdozen & pakketdozen
  • Brievenbusdozen
  • Draagdozen met een handvat
  • Voorverkoopverpakkingen 

Veelgestelde vragen over verzenddozen


Waar kan ik verzenddozen kopen? 

Bij Hodi Verpakkingsmaterialen vind je een uitgebreid assortiment aan verzenddozen voor uiteenlopende producten en behoeften. Zowel voor standaard verzenddozen als postdozen op maat, bieden wij een klantgerichte en snelle service voor passende dozen van de hoogste kwaliteit. 

Hoeveel kost een verzenddoos? 

De prijs van een verzenddoos is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type verzenddoos, het formaat en het aantal verzenddozen dat u afneemt. Meer materiaal en specifieke wensen zorgen vaak voor een prijs die hoger uitvalt. Door een groter aantal dozen af te nemen, vallen de kosten lager uit per doos. 

Hoeveel verzenddozen heb ik nodig? 

Het aantal dozen dat u nodig heeft, is afhankelijk van het aantal bestellingen op uw webshop of simpelweg het aantal producten dat u eenmalig wilt verzenden. Als u het lastig vindt een goede inschatting te maken, kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Die denken graag mee over het juiste aantal. 

Wat is de beste verzenddoos voor mijn product? 

De beste keuze voor een doos baseert u op de vorm, grootte en het gewicht van uw product. Daarnaast zijn factoren als de fragiliteit van uw product en de afstand van uw zending belangrijk. In ons stappenplan vindt u meer informatie om de juiste keuze te maken. Als u er daarna nog niet uitkomt, kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze specialisten. 

Kan ik verzenddozen maken met mijn logo? 

Jazeker, bij Hodi Verpakkingsmaterialen is het zelfs mogelijk om tape te ontwikkelen met uw huisstijl en logo. Daarnaast zijn onze verzenddozen te bestellen in diverse kleuren, en kunt u onderdelen zoals tekst en uw logo plaatsen op de doos. 

Hoeveel dozen moet ik minimaal afnemen voor maatwerk verzenddozen?

Dit aantal kan afwijken door specifieke behoeften. Voor meer informatie over de minimale afname voor uw specifieke wensen, raden we aan contact op te nemen met een van onze specialisten. 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn producten altijd veilig en heel aankomen? 

Het belangrijkste onderdeel van verpakkingen of dozen voor verzending, is natuurlijk dat het product in goede staat aankomt. Bij Hodi Verpakkingsmaterialen vindt u diverse dozen die speciaal zijn ontworpen voor uitstekende bescherming. Overweeg ook bij fragiele producten de doos te vullen met opvul- en beschermingsmateriaal. 

Wat zijn duurzame/ ecologische opties voor verzenddozen? 

Al onze verzenddozen zijn gemaakt van gerecycled karton of karton afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Deze milieuvriendelijke opties dragen bij aan minder bomenkap en een verantwoorde verzendmethode. Lees hier meer over wat duurzame verzenddozen precies zijn.