• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Verpakkingsfolie 

Als je verpakkingsmateriaal in de vorm van folie nodig hebt, kunnen wij je helpen. Wij bieden een verscheidenheid aan folies, waaronder voorgerekte Nanofolie, bouwfolie, buisfolie, krimpfolie, vlakfolie. Wat je ook nodig hebt, wij hebben de juiste oplossing voor je.

Verpakkingfolie kopen bij Hodi.nl

Op zoek naar een makkelijke manier om je pallets snel en veilig te verpakken? Wij hebben de oplossing! Onze verpakkingsfolie is dé manier om je grote ladingen snel en eenvoudig in te pakken zodat alles op zijn plek blijft staan tijdens opslag of transport. Geen zorgen meer voor het verschuiven van dozen of kisten op je pallet, onze folie zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft. En het nog makkelijker? Gebruik onze dispenser speciaal voor verpakkingsfolie op rol! Het enige wat je hoeft te doen is een aantal keren om je pallet lopen en de folie eromheen draaien, klaar! Dankzij de klevende zijde blijft de folie uitstekend plakken aan je lading. En door meerdere lagen aan te brengen, hou je zelfs de zwaarste goederen stevig op hun plek. Geen gedoe met tape dus! En het beste van alles: wij bieden alleen folie van de allerhoogste kwaliteit aan in onze webshop. Probeer het nu uit!

Verschillende soorten verpakkingsfolie bij Hodi.nl

Bij Hodi bieden wij een uitgebreid assortiment aan verpakkingsfolie, waaronder handrollen rekwikkelfolie, machine rekwikkelfolie, nano-folie, voorgerekte wikkelfolie, ministretch folie, stretchband, topvellen, folie voor opvulmachines, buisfolie, bouwfolie, krimpfolie, krimpfolie polyolefine, vlakfolie, folie dispensers en luchtkussenfolie.

Onze handrollen rekwikkelfolie en machine rekwikkelfolie zijn perfect voor het veilig en efficiënt verpakken van uw goederen. De nano-folie biedt een extra laag bescherming voor uw producten en is ideaal voor het verpakken van kwetsbare of kostbare goederen. Onze voorgerekte wikkelfolie is makkelijker te gebruiken en vereist minder arbeid dan traditionele rekwikkelfolie. De ministretch folie en stretchband bieden extra bescherming tijdens het transport van uw goederen.

Naast wikkelfolie bieden wij ook folie voor opvulmachines, buisfolie, bouwfolie, krimpfolie en vlakfolie. Onze krimpfolie is beschikbaar in zowel polyolefine als standaardvarianten en biedt uitstekende bescherming en stabiliteit voor uw producten. Onze folie voor opvulmachines biedt efficiënte bescherming van uw producten tijdens het transport en onze buisfolie is geschikt voor het verpakken van lange of ongewone producten.

Onze topvellen zijn perfect voor het afdekken van pallets en het beschermen van uw goederen tegen stof, vuil en vocht. Onze folie dispensers maken het eenvoudig om onze folieproducten te gebruiken en bieden extra gemak tijdens het verpakken van uw goederen.

Tot slot bieden wij ook luchtkussenfolie aan, die uw producten beschermt tegen schokken en stoten tijdens het transport. Bij Hodi streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige verpakkingsoplossingen te bieden. Of u nu op zoek bent naar wikkelfolie, buisfolie of krimpfolie, ons uitgebreide assortiment biedt voor elke toepassing een oplossing. Bestel vandaag nog uw verpakkingsfolie bij Hodi en geniet van een snelle levering en uitstekende service.


Hoe verpakkingsfolie jouw producten beschermt tijdens transport.

Stuur jij ook producten de wereld over? Dan weet je hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat ze in één stuk aankomen bij de klant. Gelukkig kan verpakkingsfolie, zoals krimpfolie, bubbelfolie en strechfolie, daarbij helpen. Dit soort folie geeft je producten een stevige bescherming tegen stoten, krassen en weersinvloeden tijdens verzending. Bovendien beschermt het ook tegen bederf, vooral bij voedsel en producten die snel vergaan. Gebruik van verpakkingsfolie verhoogt niet alleen de kans op blije klanten, maar ook de efficiëntie van je verzendproces. Kortom, verpakkingsfolie is een slimme investering voor iedereen in de verzendbusiness. Dus waar wacht je nog op? Koop verpakkingsfolie voor je bedrijf en zorg ervoor dat je producten tijdens transport goed beschermd zijn.

Voordelen van milieuvriendelijke verpakkingsfolie

Kiezen voor milieuvriendelijke verpakkingsfolie is een win-win voor jouw bedrijf en het milieu. Eerst en vooral bespaar je op de lange termijn door te kiezen voor folie die makkelijker te recycleren is. Dit betekent minder afval en minder stress voor moeder natuur. Bovendien zal je klanten onder de indruk zijn van je groene inslag en zal dit ook nog eens goed zijn voor het imago van je bedrijf. Steeds meer consumenten zijn op zoek naar duurzame producten en door te investeren in milieuvriendelijke verpakkingsfolie, zet je jouw bedrijf klaar voor de toekomst.
En nee, je hoeft niet in te leveren op kwaliteit of bescherming! Er zijn allerlei soorten milieuvriendelijke verpakkingsfolie beschikbaar, zoals krimpfolie en bubbelfolie, die net zo sterk en betrouwbaar zijn als de traditionele varianten. Dus, kiezen voor milieuvriendelijke verpakkingsfolie betekent niet dat je achteruit gaat, maar juist dat je investeert in de toekomst van onze planeet en in het imago van je bedrijf. Bottom line: kiezen voor milieuvriendelijke verpakkingsfolie is slim, goed voor moeder natuur én voor je bedrijf.