• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
 • Leverbaar uit eigen voorraad
 • Niet goed, geld terug garantie
 • FSC® gecertificeerd
 • Bereikbaar voor vragen en advies

Krimpfolie

LDK.04350V
40 my dikte - 350 mm x 1500 meter - stroef/ongeperforeerd/mono
€ 2,99
Ldpe krimpfolie 040 micron
Breedte 350 mm vlak
Vlak 1500 meter per rol
500 kg per pallet
Stroef, ongeperforeerd, mono axiaal
MACHINE K2, met karton tussen de rollen
Product bekijken

€ 2,99*

LDK.04450
40 my dikte - 450 mm x 1500 meter - stroef/ongeperforeerd/mono
€ 2,99
Ldpe krimpfolie 040 micron
Breedte 450 mm vlak
Vlak 1500 meter per rol
500 kg per pallet
Stroef, ongeperforeerd, mono axiaal
Product bekijken

€ 2,99*

LDK.04500V
40 my dikte - 500 mm x 1300 meter - stroef/ongeperforeerd/mono
€ 2,99
Ldpe krimpfolie 040 micron
Breedte 500 mm
Vlak 1300 meter per rol
500 kg per pallet
Stroef, ongeperforeerd, mono axiaal
Product bekijken

€ 2,99*

LDK.05053
50 my dikte - 530 mm x 900 meter - krimpend / stroef / Micro geperforeerd
€ 1,99
Ldpe krimpfolie 050 micron Vlak
Breedte 053 cm. x 900 meter per rol
Biaxiaal krimpend / stroef / Micro geperforeerd
Aanhechting folie op koker dmv polypropyleen tape 38 mm
ca 22 kg per rol / prijs is per kg.
Product bekijken
Hoeveelheid Prijs per eenheid Totaal Korting
22
€ 3,35*
€ 73,70
263
€ 2,75*
€ 723,25 -18%
526
€ 2,56*
€ 1.346,56 -24%
1052
€ 1,99*
€ 2.093,48 -41%
€ 73,70 € 89,18 Inclusief btw
LDPEKRIMP40500150
150 my dikte - 400 mm x 50 meter - Transparant
Prijs op aanvraag
Ldpe krimpfolie 150 micron
Breedte 40 cm
Lengte 500 meter
Transparant
27,6 kg per rol
Pallet: 28 rollen
Product bekijken Prijs op aanvraag

LPDE Krimpfolie is een folie die door verhitting inkrimpt. Krimpen wordt tegenwoordig voornamelijk gedaan met een krimptunnel, maar kan ook met de klassieke gasbrander geschieden. Het krimpprocede; kan mono of biaxiaal geschieden. Monoaxiaal krimpfolie houdt in dat de folie eenzijdig krimpt. Bij deze krimpmethode ontstaan er aan twee zijden een ronde of ovale opening in de gekrompen folie. Biaxiaal krimpfolie betekent dat de folie tweezijdig krimpt.


 • Krimpfolie wordt over het algemeen klantspecifiek geproduceerd.
 • Leverbaar als halfbuis of als een vlakke folie.
 • Mono- of biaxiaal krimpend.
 • Glad of stroef te leveren.
 • Tevens te produceren met een microperforatie.
 • Wordt onder andere gebruikt bij het verpakken van blikjes en flessen.

Staat uw gewenste formaat er niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel als mogelijk.

Krimpfolie kopen

Als je nog geen krimpfolie gebruikt voor je producten, mis je veel voordelen. Krimpfolie is namelijk een geweldige manier om je spullen veilig en schoon te houden terwijl ze worden opgeslagen of vervoerd. Het beschermt spullen tegen stof, vocht en vuil, zodat ze vrij blijven van vuil. Bovendien zorgt de sterkte van krimpfolie er ook voor dat er door het krimpen geen gaten of scheuren ontstaan. Het mooiste van krimpfolie is daarnaast dat je het kunt verwarmen om de folie kleiner te maken en zo ruimte kan besparen.


Waarom krimpfolie?

Als het om verpakken gaat, zijn er veel mogelijkheden op de markt. Maar als je iets wil wat je producten een hoge mate van bescherming biedt, dan is krimpfolie het antwoord. Krimpfolie is een beschermende folie die de producten tegen vocht en vuil beschermt en ze stevig op hun plaats houdt. Bij Hodi hebben we een ruime keuze aan krimpfolie, zodat je de perfecte optie kunt vinden voor je behoeften. We hebben krimpfolie in allerlei maten, diktes en kleuren, dus je vindt zeker de perfecte optie voor je producten. Bovendien is onze krimpfolie gemakkelijk in het gebruik en kan snel en gemakkelijk aangebracht worden. Dus als je een effectieve manier zoekt om je producten te beschermen, is krimpfolie het antwoord.


Verschillende soorten krimpfolie

Krimpfolie is er in verschillende soorten, elk met zijn eigen voordelen. Dus als je je afvraagt welke soort krimpfolie geschikt is voor jouw behoeften, hier een korte gids.
 • PVC krimpfolie: PVC krimpfolie is de meest voorkomende soort krimpfolie. Het is betaalbaar en biedt een goede helderheid, waardoor het een uitstekende optie is voor het verpakken van producten die gezien moeten worden.
 • Polyolefine krimpfolie: Polyolefine krimpfolie is duurder dan PVC krimpfolie, maar het biedt een betere hittebestendigheid en helderheid. Het is een goede keuze voor het verpakken van producten die in een warme omgeving moeten worden bewaard of voor producten die bij warm weer verzonden moeten worden.
 • Polyethyleen krimpfolie: Polyethyleen krimpfolie is de meest economische optie en biedt een goede helderheid. Het is echter niet zo duurzaam als PVC of polyolefine krimpfolie en kan gemakkelijk scheuren.
Nu je meer weet over de verschillende soorten krimpfolie, kun je een beter geïnformeerde beslissing maken over welk type geschikt is voor jouw behoeften. Dus als je een gemakkelijke en effectieve manier zoekt om je producten te beschermen, is krimpfolie het antwoord. Neem vandaag nog contact op met Hodi om meer te weten te komen over onze selectie krimpfolie en om de perfecte optie voor je verpakkings behoeften te vinden. We zijn er om je te helpen de perfecte oplossing voor je bedrijf te vinden. Bel ons gratis op +31 (0) 318 546 500 of mail ons vandaag nog op [email protected]. We kijken ernaar uit je van dienst te zijn.

Hoe krimpfolie bijdraagt aan een milieuvriendelijker verpakkingsproces

Krimpfolie is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals plastic bubbeltjes en papier. Het is gemaakt van materiaal dat gemakkelijk te recycleren is en daardoor minder belastend is voor het milieu. Bovendien is krimpfolie erg efficiënt in gebruik, waardoor er minder verpakkingsmateriaal nodig is om producten te beschermen tijdens transport. Hierdoor kan er op lange termijn aanzienlijk bespaard worden op verpakkingskosten en heeft krimpfolie een positieve impact op het milieu. Daarnaast is krimpfolie ook veiliger voor het product zelf, omdat het zachter en flexibeler is dan andere verpakkingsmaterialen. Hierdoor zijn producten minder kwetsbaar en blijft de kwaliteit beter behouden tijdens het transport. Hodi verpakt ook in een groen jasje, bekijk hier alle mogelijkheden

Meer informatie over Krimpfolie