• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Verpakkingspuzzels oplossen met opvulchips


In ons vorige blog hebben we uitgebreid gesproken over de nieuwe voorschriften van de Europese Commissie die tot doel hebben de hoeveelheid overtollige ruimte in verpakkingen te verminderen. Kort gezegd wordt het efficiënt verpakken van je verzendingen steeds belangrijker. Uiteraard mag deze nadruk op efficiëntie nooit ten koste gaan van de veiligheid en duurzaamheid van je verzending.

De veranderingen in de regelgeving weerspiegelen de groeiende druk op bedrijven om bewustere keuzes te maken wat betreft hun verpakkingsmaterialen en -methoden. Consumenten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid, en bedrijven staan voor de uitdaging om hun ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl ze tegelijkertijd de kwaliteit en bescherming van hun producten willen blijven handhaven.

Een van de belangrijkste doelen van efficiënt verpakken is het verminderen van onnodige kosten, zoals verzendkosten en materiaalverspilling. Maar tegelijkertijd moet je ervoor zorgen dat je producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Dit betekent dat je verpakkingsmateriaal niet alleen compact en kostenbesparend moet zijn, maar ook schokabsorberend en beschermend. Het is daarom vaak een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid. Daarom introduceren we onze nieuwste innovatie: Flo-Pack opvulchips. Deze innovatieve verpakkingschips zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die willen profiteren van efficiënt verpakken zonder in te leveren op de veiligheid en duurzaamheid van hun verzending.

Milieuvriendelijkheid als kernwaarde

Duurzaamheid staat centraal in het dagelijks leven en dat geldt ook voor verpakkingen. Het verminderen van de milieu-impact van verpakkingsmaterialen is niet langer een optie, maar een vereiste. Consumenten verwachten dat bedrijven actief bijdragen aan een groenere planeet. Bij efficiënt verpakken hoort dus ook de keuze voor duurzame materialen en methoden. Hierbij is het essentieel om te investeren in verpakkingsoplossingen die niet alleen de veiligheid en bescherming van producten garanderen, maar ook bijdragen aan het verminderen van afval en het behoud van de planeet. De Flo-Pack opvulchips zijn een uitstekend voorbeeld van zo'n duurzame oplossing, omdat ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en natuurlijke ingrediënten bevatten die zorgen voor biologische afbreekbaarheid. Zo kunnen je als bedrijf gemakkelijk voldoen aan de eisen van de moderne consument en vraag en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu.

Oprecht gemak en echte efficiëntie

Natuurlijk zijn de prestaties niet het enige wat telt. Gemak en efficiëntie zijn essentieel in je verpakkingsproces. Flo-Pack opvulchips zijn ontworpen met juist deze aspecten in gedachten. Met handige zakken van 500 liter zijn ze eenvoudig in gebruik en naadloos te integreren in je workflow. Ze verminderen de tijd die nodig is voor het verpakken en zorgen voor een soepel proces. Je kunt je richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf, wetende dat je verpakking in goede handen is.

Probeer nu zelf!

Voeg de opvulchips snel toe aan je bestelling.

Flo-Pack - the ECO one - 500 liter
Flo-Pack - the ECO one gemaakt van 100% gerecycled polystyreen, waardoor het herbruikbaar is. Antistatisch gemaakt ter voorkoming van frustratie bij het hanteren. - Recyclebaar met plastic afval - Chloorvrij overeenkomstig DIN 51400 - zak van 500 liter
Flo-Pack - Environmental - 500 liter
Flo-Pack - Environmental - 500 liter Gemaakt van 100% gerecyclede materialen en bevat ook een enzym. Hiermee breekt de chip gegarandeerd volledig af binnen 9-60 maanden wanneer deze ongewild in de afvalstroom terechtkomt. - Recyclebaar met plastic afval - Breekt volledig af binnen 60 maanden - Chloorvrij overeenkomstig DIN 5140 - zak van 500 liter
Afvultrechter loose fill, type CH, 200 x 200 mm
Afvultrechter Type CH voor loose fill 200 x 200 mm

Meer weten?

We helpen je graag verder.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *