• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Versterking van expertise: de Boer Vrachtbescherming betreedt de P&D Group


Als toegewijde spelers in de verpakkingsindustrie streven we altijd naar innovatie en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen wordt versterkt door een nieuwe ontwikkeling binnen de organisatie. Zoals je wellicht al hebt vernomen, heeft ons moederbedrijf, de P&D Group, recentelijk De Boer Vrachtbescherming BV verwelkomd binnen de groep. Dit samengaan markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven om onze klanten nog beter van dienst te zijn en te voorzien van nog meer innovatieve verpakkingsoplossingen.

Wie is de Boer Vrachtbescherming?

De Boer Vrachtbescherming heeft gedurende meer dan 15 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van vrachtbescherming, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid altijd centraal staan. We zijn verheugd om hun uitgebreide ervaring en expertise te integreren met onze eigen vooruitstrevende benadering in de verpakkingsindustrie. 

Vanaf hun oorsprong in Heerenveen in 1915, hebben ze zich ontwikkeld van een groothandel in manufacturen en textiel tot een gespecialiseerde internationale groothandel in verhuisdekens en verpakkingsmaterialen. De Boer Vrachtbescherming is niet alleen een bekend gezicht in de verhuis- en transportsector, maar heeft zich ook bewezen als vertrouwde partner voor een breed scala aan industrieën, van interieurbouw tot meubelzaken en kantoorhoudende bedrijven. Hun toewijding aan service, klanttevredenheid, kwaliteit en duurzaamheid spreekt boekdelen over hun missie. Hun reputatie als kwaliteitsleverancier in combinatie met hun brede toepassingsgebied maakt hen tot een waardevolle toevoeging aan onze groeiende groep van verpakkingsprofessionals.

Uitbreiding van oplossingen en expertise

Met de integratie van De Boer Vrachtbescherming in de P&D Group kunnen we je een nog breder scala aan oplossingen bieden, allemaal onder één dak. De kennis en expertise van De Boer Vrachtbescherming op het gebied van vrachtbescherming zijn nu gebundeld met de capaciteiten van Hodi Verpakkingsmaterialen en de P&D Group. Dit betekent dat jouw mogelijkheden voor het beschermen, vervoeren en presenteren van goederen nu nog veelzijdiger en uitgebreider zijn geworden. Of het nu gaat om delicate meubeltransporten of robuuste industriële verpakkingen, we hebben de ervaring en technologie om je behoeften te vervullen. Je zult dus profiteren van expertise op het gebied van vrachtbescherming, gecombineerd met de innovatieve benadering en hoogwaardige producten die je al kende.

Versterkte service en continuïteit 

We begrijpen dat continuïteit en kwaliteit van groot belang zijn. Daarom willen we je verzekeren dat de overgang geen invloed zal hebben op de dagelijkse werking en de hoge normen van kwaliteit en service die je van ons gewend bent. Het team van De Boer Vrachtbescherming blijft nauw betrokken bij de samenwerking, en jouw vertrouwde contactpersonen zullen dezelfde rol blijven vervullen. Je kunt dus met hetzelfde vertrouwen op onze diensten rekenen, en nu zelfs profiteren van een verder versterkte service dankzij de uitwisseling van ervaring en kennis tussen onze bedrijven. 

Een toekomst vol mogelijkheden

We heten het team van De Boer Vrachtbescherming van harte welkom binnen de P&D Group en kijken uit naar een veelbelovende toekomst waarin we gezamenlijk de behoeften van onze klanten kunnen vervullen met nog meer expertise, innovatie en hoogwaardige oplossingen.

Meer weten of vragen?

We helpen je graag verder.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Wie is de Boer Vrachtbescherming?

De Boer Vrachtbescherming heeft gedurende meer dan 15 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van vrachtbescherming, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid altijd centraal staan. We zijn verheugd om hun uitgebreide ervaring en expertise te integreren met onze eigen vooruitstrevende benadering in de verpakkingsindustrie.

Met meer dan 15 jaar aan ervaring in de wereld van vrachtbescherming, is De Boer Vrachtbescherming een naam die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vanaf hun oorsprong in Heerenveen in 1915, hebben ze zich ontwikkeld van een groothandel in manufacturen en textiel tot een gespecialiseerde internationale groothandel in verhuisdekens en verpakkingsmaterialen. De Boer Vrachtbescherming is niet alleen een bekend gezicht in de verhuis- en transportsector, maar heeft zich ook bewezen als vertrouwde partner voor een breed scala aan industrieën, van interieurbouw tot meubelzaken en kantoorhoudende bedrijven. Hun toewijding aan service, klanttevredenheid, kwaliteit en duurzaamheid spreekt boekdelen over hun missie.