• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Klantcase: HALTER CNC en de reis naar onbeschadigd transport


In de wereld van geavanceerde CNC-machines is HALTER CNC een toonaangevende naam. Ze produceren machines van topkwaliteit voor fabrieken en productiebedrijven over de hele wereld. Het vervoeren van deze waardevolle machines naar verschillende bestemmingen is een cruciaal onderdeel van hun bedrijfsvoering. Bij hun zoektocht naar de beste transportbescherming vonden ze hun partner in De Boer Vrachtbescherming. 

In deze klantcase gaan we in gesprek met Frans Fontein, sales manager bij HALTER CNC, over de ervaring van HALTER CNC met professionele transporthoezen van De Boer Vrachtbescherming.

In gesprek met Frans Fontein 

Frans Fontein is al meer dan 7 jaar werkzaam als Area Sales Manager bij HALTER CNC en weet hoe belangrijk het is om hun machines veilig te verzenden. 

  • Hoe ben je bij de Boer Vrachtbescherming terecht gekomen in jouw zoektocht naar transporthoezen voor jullie machines?  
"Door te Googlen op de term 'transporthoezen'. We wilden een betrouwbare partner vinden die hoogwaardige bescherming kon bieden voor onze CNC-machines tijdens transport." 

  • Wat is bij HALTER CNC de toepassing van de gevoerde transporthoezen en wat bevalt er zo goed aan?  

"Wij transporteren geregeld onze machines naar beurzen, events en 'open huizen' van dealers door heel Europa. Ten eerste scheelt ons dit veel verpakkingskosten, maar het grote voordeel is dat de machines niet beschadigen. Bovendien maken de hoezen bij aankomst een enorm professionele indruk, wat onze reputatie ten goede komt." 

    • Hoe beschermden jullie deze robots/machines voorheen tijdens transport? 

    "Eigenlijk niet, en daardoor hadden we altijd wel transportschade. Dit was een zorgwekkend probleem voor ons, aangezien onze machines zeer kostbaar zijn."  

    • Bespaar je tijd met inpakken/beschermen dankzij het inzetten van deze hoezen?

    "Ja, het is heel eenvoudig aan te brengen en doordat alles goed gelabeld is, weten wij precies welke hoes bij welke machine hoort. Inpakken met verpakkingsmaterialen zou ons veel meer tijd kosten." 

    • Wat zie jij als sterke punten van de Boer Vrachtbescherming en hun producten? 

    "Boer Vrachtbescherming biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekend advies. Hun transporthoezen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens duurzaam. Een bijkomend voordeel is dat de Boer niet alleen sterke transporthoezen heeft geleverd voor onze grote machines, maar ook prachtige gevoerde draagtassen voor het hekwerk en ander toebehoren heeft ontworpen. We kunnen vele jaren vooruit met de DELUXE transporthoezen van de Boer Vrachtbescherming, een partner op wie we kunnen bouwen." 

    • Heb je al reacties van zakenrelaties gehad op jullie blauwe hoezen? 

    "Ja, we hebben heel positieve reacties ontvangen en ik heb ook al een paar keer jullie naam doorgegeven aan collega's die enthousiast werden toen ze onze hoezen zagen. Het feit dat onze machines in stijlvolle blauwe hoezen worden geleverd, draagt zeker bij aan onze professionele uitstraling."


    We kunnen vele jaren vooruit met de DELUXE transporthoezen van de Boer Vrachtbescherming, een partner op wie we kunnen bouwen."  - Frans Fontein

    Ook behoefte aan een veilige vrachtverzending?

    HALTER CNC heeft laten zien hoe belangrijk het is om de juiste bescherming te kiezen voor kostbare machines tijdens transport. Onze experts hebben hen niet alleen hoogwaardige transporthoezen geleverd, maar ook gemoedsrust en de garantie dat hun machines altijd in perfecte staat aankomen.

    Als ook jij op zoek bent naar betrouwbare transportbescherming voor uw waardevolle goederen, nodigen wij je uit om contact op te nemen met ons. Met onze expertise en hoogwaardige producten kunnen wij je helpen om transportschade te voorkomen en een professionele indruk achter te laten bij uw klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen jouw goederen veilig en onbeschadigd op hun bestemming te krijgen. Jouw gemoedsrust is slechts één telefoontje verwijderd.

    Meer weten?

    Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

    Contact
    Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
    Privacy *

    Foto's van de beschermhoezen