De feestdagen zijn voorbij, december is weer achter de rug en in januari is het weer BACK TO BUSINESS!

Om het jaar goed te beginnen helpen wij u op gang met een aantrekkelijke DOZEN ACTIE.

Hodi verpakkingsmaterialen beschikt over een zeer ruim assortiment standaard formaat dozen, in zowel enkel- als dubbelgolf, welke wij uit voorraad en tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren. Maar wist u al dat wij daarnaast ook dozen met of zonder bedrukking en in ieder gewenst formaat op aanvraag kunnen maken.

Door dozen te laten bedrukken zet u een grote stap vooruit in de professionalisering van uw bedrijf. Misschien denkt u dat is niet voor ons, veel te kostbaar en te veel gedoe, maar dat is in de meeste gevallen niet zo. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het klant specifiek laten produceren van een doos, maar denkt u eens aan de reclame en naamsbekendheid die zo’n doos oplevert. Overal waar uw doos terechtkomt zullen mensen de naam van uw bedrijf zien en ontvangen zij een herkenbare verpakking.

Om u op een voordelige manier hiervan te kunnen laten profiteren, neemt Hodi verpakkingsmaterialen in de maand januari 25% van de opstartkosten voor zijn rekening. U betaalt slechts éénmalig een deel van de clichékosten, levert ons de bestanden en de specificaties aan en de rest doen wij voor u.

Omdat het niet in alle gevallen zin heeft om een doos te laten bedrukken, doen ook onze standaard onbedrukte dozen mee met de actiemaand. Bij bestelling van tenminste 1 volle pallet dozen krijgt u een doos tape gratis bij de eerste order die u dit jaar bij ons afneemt. 

Ook voor deze actie geldt uiteraard onze keiharde voorwaarde: Kwaliteit staat bij ons nooit ter discussie, deze wordt door ons gegarandeerd!

Wij adviseren u graag over de beste oplossing in uw situatie en maken uw verpakkingen klant specifiek aan. Bent u geïnteresseerd geraakt, neemt u dan contact met ons op, onze vakspecialisten helpen u graag de voor u beste optie te bespreken.