• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Machinerollen verpakkingstape

Productinformatie "Machinerollen verpakkingstape"

Voor het machinaal sluiten van dozen hebben wij altijd een geschikte machinerol verpakkingstape. De tapesoorten die wij hier aanbieden zijn geschikt voor machinale verwerking met bijvoorbeeld een dozensluitmachine.


PP Acryl tape – Multi inzetbare tape

PP Acryl tape is een Polypropyleen folie voorzien van een acrylaat belijming. PP Acryl tape is in 2 soorten te verdelen. Noise tape en Low Noise tape, waarbij het verschil wordt bepaald door de dikte van de folie, corona behandeling en de hoeveelheid belijming.

Noise tape maakt relatief veel geluid tijdens de verwerking en heeft een lage aanvangstack, waardoor deze tape minder geschikt is voor het sluiten van bijvoorbeeld dozen die gemaakt zijn van testliner (gerecycled) karton.

Low Noise tape maakt nauwelijks geluid bij de verwerking en heeft een hoge aanvangstack, waardoor deze tape beter zal hechten aan een testliner karton. Voor beide soorten geldt dat de levensduur onbeperkt is en de tape bij bijna elke temperatuur verwerkbaar is.

 

PP Solvent tape – geschikt voor verwerking in koude omgeving


PP Solvent tape is een Polypropyleen film voorzien van een rubber solvent belijming. PP Solvent tape is geschikt voor producten in koelcellen. De tape is een noise tape met een beperkte levensduur en is optimaal verwerkbaar bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden Celsius. Deze temperatuur wordt ook aangeraden voor opslag.

PP Hotmelt tape

PP Hotmelt tape is een Polypropyleen film voorzien van een hotmelt belijming. PP Hotmelt tape is een noise tape met een beperkte levensduur, welke niet goed verwerkbaar is onder de 16 graden Celsius. Ook voor deze tape geldt een optimale bewaar en verwerkingstemperatuur tussen de 18 en 22 graden Celsius. PP Hotmelt heeft een zeer hoge aanvangstack.


Staat uw gewenste formaat er niet tussen, heeft u een vraag of wilt u graag een bedrukking toevoegen aan uw tape? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel als mogelijk.


PVC tesa 4120 tape
38 mm x 66 meter
Transparant - 32 my
48 rollen per doos

Hoeveelheid Prijs per eenheid
48 € 2,75
96 € 2,40
192 € 2,15
Productnummer: TESA4120
Product nr Opties Prijs Voorraad
Machinerollen verpakkingstape Solvent machinetape - 50 mm x 990 meter - 28 my - Transparant HT81550990 Solvent machinetape - 50 mm x 990 meter - 28 my - Transparant € 10,08
Bekijken
Machinerollen verpakkingstape Hotmelt machinetape, 28 my - 50 mm x 990 meter - Transparant HT83150990 Hotmelt machinetape, 28 my - 50 mm x 990 meter - Transparant € 8,30
Bekijken
Machinerollen verpakkingstape TESA4120 € 2,15
Bekijken