• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Handrol - andere lengte

Productinformatie "Handrol - andere lengte"

Naast de standaard handrollen van 66 meter lang hebben wij ook een assortiment tape in andere lengte maten. Het gebruik van tape met een langere lengte heeft verschillende voordelen, bijvoorbeeld minder verspilling van de tape aan het eind van de rol, minder opslagruimte nodig, vermindering van afval en minder rolwisselingen.


PP Acryl tape – Multi inzetbare tape

PP Acryl tape is een Polypropyleen folie voorzien van een acrylaat belijming. PP Acryl tape is in 2 soorten te verdelen. Noise tape en Low Noise tape, waarbij het verschil wordt bepaald door de dikte van de folie, corona behandeling en de hoeveelheid belijming.


Noise tape maakt relatief veel geluid tijdens de verwerking en heeft een lage aanvangstack, waardoor deze tape minder geschikt is voor het sluiten van bijvoorbeeld dozen die gemaakt zijn van testliner (gerecycled) karton.

Low Noise tape maakt nauwelijks geluid bij de verwerking en heeft een hoge aanvangstack, waardoor deze tape beter zal hechten aan een testliner karton. Voor beide soorten geldt dat de levensduur onbeperkt is en de tape bij bijna elke temperatuur verwerkbaar is.


PP Solvent tape – geschikt voor verwerking in koude omgeving

PP Solvent tape is een Polypropyleen film voorzien van een rubber solvent belijming. PP Solvent tape is geschikt voor producten in koelcellen. De tape is een noise tape met een beperkte levensduur en is optimaal verwerkbaar bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden Celsius. Deze temperatuur wordt ook aangeraden voor opslag.


Staat uw gewenste formaat er niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel als mogelijk.
PP Solvent tape - transparant -
50 mm x 132 meter
25 micron filmdikte
36 rollen per doos
Hoeveelheid Prijs per eenheid
36 € 2,69
180 € 2,43
360 € 2,18
972 € 1,85
1944 € 1,57
Productnummer: HT84150132
Product nr Opties Prijs Voorraad
Handrol - andere lengte High Quality - PP Acryl low noise tape - 50 mm x 132 meter - 32 my - transparant HQ509132 High Quality - PP Acryl low noise tape - 50 mm x 132 meter - 32 my - transparant € 1,48
Bekijken
Handrol - andere lengte PP Solvent tape - transparant - HT84150132 PP Solvent tape - transparant - € 1,57
Bekijken
Handrol - andere lengte PP Power tape transparant HTAC.POWERTAPE PP Power tape transparant € 1,35
Bekijken
Handrol - andere lengte Select Quality Tape - PP acryl low noise SQ50900 Select Quality Tape - PP acryl low noise € 1,49
Bekijken