• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Gatenfolie hand en machine

Handwikkelnet
500 mm. x 750 meter
15% rek - wit

€ 17,40

Gatenfolie hand en machine
Productnr.: HOWH.15
Productinformatie "Gatenfolie hand en machine"

Handrollen Gatenfolie


Gatenfolie is de beste oplossing voor een optimale beluchting van bloemen, planten en andere producten die een goede ven-tilatie nodig hebben zoals bijvoorbeeld conserven, dranken en verse producten. Gebruik gatenfolie voor het inwikkelen van bijvoorbeeld Deense karren en andere planten- en bloemenkarren, maar ook voor andere producten waarbij vocht, warmte en waterdamp moeten kunnen verdwijnen.


Machinerollen Gatenfolie


Deze folie is een speciaal ontwikkelde gatenfolie die geschikt is voor wikkelmachines met een rekvermogen tussen de 100 en 250%. De folie is supersterk en heeft een goed verdeeld gatenpatroon waardoor de pallet stabiel kan worden gewikkeld maar ook de producten goed kunnen ontluchten. Deze folie wordt zowel veel gebruikt in de HORTI (bloemen en planten) en in de levensmiddelen- en drankenindustrie als in de AGF sector (groenten en fruit).


Handwikkelnet


Wikkelnet is geschikt voor het omwikkelen van producten die moeten ademen of ventileren, zoals haardhout en agrarische producten. Zo blijven producten gebundeld, wat handig is voor transport, verkoop, als verpakking en het bij elkaar houden van losse materialen. De netstructuur is gemaakt van nylon en erg sterk. Het toepassen van wikkelnet is licht werk en vrij eenvoudig.


Machinewikkelnet


Machinerol Wikkelnet wordt gebruikt voor het inwikkelen van producten die moeten drogen, afkoelen, ventileren, ontgassen of niet luchtdicht verpakt mogen worden. Wikkelnet is een sterk materiaal en zorgt voor een goede stabilisering van een pallet. Toepassingen voor het gebruik van wikkelnet zijn o.a. groenten, fruit, planten en bollen.


 


 


 


 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.